TESTIMONIALS

Wat men zegt over AKTIK

Koen Vandendriessche

Cabrok-Equipartners

Graag had ik je willen bedanken voor het excellente werk die je geleverd hebt voor ons.

Ik ken Joost sinds enige tijd en heb recent voor het eerste beroep gedaan op zijn juridische expertise bij een aandelentransactie. Ik had Joost gevraagd even een blik te werpen op een ontwerp van een SPA. Joost heeft dit onmiddellijk en zeer grondig aangepakt. In die mate dat hij onmiddellijk een aantal voor mij nadelige issues spotte, deze aanpakte, efficiënt onderhandelde en oploste. Joost heeft vervolgens de hele papierwinkel voor zijn rekening genomen en gezorgd voor een efficiënt afhandeling van de transactie. Joost heeft een no-nonses, business gerichte manier van werken en kan op een heldere manier communiceren. Ik kan dit ten zeerste waarderen. Joost heeft mijn vertrouwen

Barbara en Marc

Zaakvoerders bij De Limburgse nv & Knowledge Hub bv

Wij hebben reeds meermaals beroep gedaan op de kennis en kunde van AKTIK, zowel in het kader van ons privé-leven (een juridisch geschil rond aansprakelijkheden met een aannemer) als in ons professioneel leven (intensieve (juridische) begeleiding bij de opstart van een nieuwe zaak/vennootschap gekoppeld aan een management buy-out van een bestaande activiteit). Beide met een positief resultaat als gevolg naar onze volle tevredenheid (zowel financieel als juridisch).

Joost is één van de weinige witte raven die de juridische oplossing en plan van aanpak even “simpel en verstaanbaar” over brengt, als dikwijls het probleem zelf simpel en duidelijk te schetsen is door de klanten. Deze uitzonderlijke manier van werken vraagt natuurlijk een wederzijds vertrouwen tussen Joost en zijn klant, maar tot op heden kunnen wij eerlijk en onomstotelijk stellen dat Joost elk greintje vertrouwen meer dan waard is en dagelijks dit nog eens bevestigd. AKTIK brengt de kennis, kunde en aanpak van de grote gerenommeerde advocatenkantoren (fabrieken) bij u thuis, en zorgt dat de drempel naar juridisch en professioneel advies zo laag wordt gehouden dat ook de kleine ondernemer deze met gemak kan nemen en dus ook recht heeft op alle juridische mogelijkheden en bijstand die de grote (institutionele) partijen tot op vandaag als hun alleenrecht beschouwen. Één goed oprecht advies: het gsm-nummer van Joost en zijn e-mailadres staat bij mij in mijn professionele favorieten dus ik zou u hetzelfde ten stelligste aanraden!”

Barbara en Marc – onafhankelijke financiële dienstverleners

LOGO-MARK-kredieten-verzekeringen